fbpx
Lumikeijujen ihmemaa
Satu Kekäläinen

Satu Kekäläinen

Onnellista Uutta Vuotta 2021 !

Uusi vuosi 2021 on vihdoin vaihtunut ja toivon, että vuosi tuo tullessaan iloa ja voimaa jokaiselle. Vuosi on lähtenyt liikkeelle positiivisissa energioissa ja talvi on vihdoin tullut tänne Turun seudullekin ja olen päässyt ihailemaan ja kuvaamaan jäätä. Tällä hetkellä sataa lunta, joten ehkä hiihtäminen on myös kohta mahdollista täällä.

11.1.2021-10.2.2021 olen mukana yhtenä taiteilijana ryhmässä Maan Ääni monitaiteellisessa tapahtumassa Alku Voiman-Luovan yhteisöllisyyden ja taiteen tilassa Turussa osoitteessa Halistentie 2 Turku. Näyttely on auki Ma- Pe klo 12-17.30 ja La klo 12-16 Su suljettu. Taidenäyttelyn taiteilijoina: Verna Viento, Anniina Ukkonen, Merina Vellonen, Laura Andersson, Mia Makela, Sanna Valkiala,Kuutti Jääskö ja Satu Kekäläinen. ”Vuoden 2021 alkajaisiksi annamme äänen Maalle. Maan Ääni on meidän äänemme ! Kuulemalla Maan äänen, kuulemme elämän meissä jokaisessa. Mitä tapahtuu maalle, tapahtuu myös meille.” Tervetuloa !

Jään Lumous kortit ovat tulossa myyntiin tammikuussa myös Era Nova Bookshop kirjakauppaan Helsingissä. Olen myös lähtenyt kokeilemaan siipiäni kirjoittajana ja ensimmäinen tekstini tulee olemaan helmikuun minäOlen lehdessä. Katsotaan miten jatkossa kirjoittaminen sujuu.

Aurinkoisia ja mukavia talvipäiviä kaikille !

Sagastina

Satu Kekäläinen

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google
Share on print
Share on email

Vastaa