fbpx
Satu Kekäläinen

Satu Kekäläinen

Taikatalvi

Talvi on tullut tänne eteläiseen Suomeen pitkän tauon jälkeen. Talviseikkailut ovat olleet monimuotoisia täällä. On ollut hienoa päästä pitkästä aikaa tekemään lumiveistosta, kun kuvanveisto kipsipölyineen on mennyttä elämää. Tein pihallemme suuren lumiperhosen ja pakkanen säilytti sen upeasti yli viikon. Lumia kolatessa kasaan löytyi kadoksissa olleita lihaksia, jotka jomottelivat seuraavan yön.

Runsas lumisade aiheutti myös haasteita tieliikenteessä ja itsekin autoni kanssa ajauduin ojaan lumikinokseen tammikuussa. Hinausauto kiskoi autoni ojasta ylös ja vei korjaamolle. Onneksi vauriot eivät olleet suuret ja pääsen taas huristelemaan vanhalla rakkaalla monissa seikkailuissani olleella autollani.

Littoistenjärvi on myös jäätynyt riittävästi ja muutaman vuoden tauon jälkeen olen päässyt nauttimaan hiihtämisestä tasaisella aurinkoisella jäällä. Mäkiset hiihtoladut eivät enää kutsu, koska kaatuminen pelottaa moottoripyöräonnettomuudessa murtuneen olkapääni takia.

Kallioilla on myös upeita jäämuodostelmia, joita olen käynyt kuvaamassa ja kadonnut hetkeksi jään taikamaailmaan.

Elämä on jatkuvaa opiskelua ja uuden oppimista. Kirjoittaja urani ensi askeleet ovat alkaneet minäOlen 1/2021 lehdessä artikkelilla ”Leikkivä löytää itsensä”. Mainosten suunnittelua canva-ohjelmalla olen harjoitellut ja mainokseni Jään Lumous pakasta on myös tuossa lehdessä.

Jään Lumous korttipakka on nyt myynnissä Era Novan kirjakaupassa Helsingissä, joten sitä voi siellä kokeilla ja katsella ja tietysti ostaa itselleen iloksi. Jään lumous korttipakka on myynnissä edelleen verkkokaupassani, johon pääsee sivujeni sagastina.com kautta.

Olen juuri rakentanut uuden näyttelyn Jään Taikaa Turkuun B-Gallerian projektitilaan ja se on auki 18.2-7.3.2021. Näyttelyssäni uutta on videotaideteos Jää Tanssi, jonka editointiin ja videon laittamiseen näyttelykuntoon sain apua pojaltani, kun omat taidot eivät vielä ihan kaikkeen riitä. Oppimisen halu on kuitenkin kova. Näyttelyssä ei ole avajaisia vallitsevan tilanteen takia. Näyttelyssä ovat esillä Jään Lumous korttini ja niitä voi siellä käydä kokeilemassa ja katsomassa.

Digimarkkinoinnin opiskelu on vielä kesken ja oppien soveltaminen käytäntöön vaatii keskittymistä ja intoa, joka välillä on haasteellista. Seuraavien viikkojen työlistalla on liiketalouden ammattitutkinnon loppuraportin kirjoittamista, markkinoinnin opettelua ja toivottavasti Jään Lumous pakan postitusta tilaajille. Ja tietysti talvesta nauttimista.

Upeaa aurinkoista kevättalvea kaikille lukijoille ! Toivottavasti pääsette nauttimaan lumesta ja jäästä !

Talvisin terveisin

Sagastina

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google
Share on print
Share on email

Vastaa